Laserbehandlingar

Före / Efter

Polar Shape

Polar Shape absorberar oönskade mindre fettdepåer och celluliter. Polar Shape lyfter ditt ansikte och din hals, kropp genom radiofrekvens och ultraljud. Perfekt för mindre hudåtstramning och knivlöst lyft. Bra efter fettsugning för att optimera resultatet.


Ultraljud och Tripolär RF (radiofrekvens) används till avancerad fettreducering, kroppskonturering, huduppstramning och ansiktslyft. Polar Shape använder en säker, effektiv och fokuserad ultraljudsteknologi för att förstöra oönskade fettdepåer och ge en bättre och slankare kroppsform.


Kostnad för en behandling är 1.200

Paketpris (8 behandlingar)   7.600

ipl-rf

Optimerad metod för ansiktsföryngring och hårborttagning.


IPL-RF står för Intensivt Pulsat Ljus och Radiofrekvens. Tillsammans ger ljuset och radiofrekvensen en koncentrerad energi som är optimerad för att reducera hår, pigmentfläckar, blodkärl, rynkor och akne. Med metoden kan man även göra hud fastare och skapa en ansiktsföryngring.


Hårborttagning


Kombinationen av IPL och RF ger en mer precis behandling och ett mycket bättre resultat än tidigare behandlingsformer. RF-energin innebär att en högre specifik värme kan skapas, vilket ger ett permanent resultat.


Rosacea och pigmentfläckar


Rosacea, pigmentfläckar och ytliga blodkärl behandlas effektivt. Redan efter första behandlingen får du jämnare och finare hudton.


Rynkreducering


Värmeprofilen hos IPL/RF ger epidermala och dermala förbättringar. Radiofrekvensen i IPL/RF skapar en kontrollerad och fokuserad energi på 1,5–2,0 millimeters djup där förnyelsen av kollagen sker. Eftersom RF inte är i behov av en chromophore för absorbtion sänds energin direkt till behandlingszonen. Man kan behandla både djupa och ytliga rynkor.